Výživa mladého hokejisty na finský způsob. Pepa v Jyväskylä vyřadil cukry, pizzu si dá

20. února 19:24

Radek Macháček

V jedenácti letech přijal velkou výzvu. Odešel hrát a trénovat do Finska, kde se dostal do jedné z nejlepších hokejových akademií v Evropě. V klubu JYP Jyväskylä Josef Tomáš stále patří mezi nejlepší. V předchozích dílech vám přiblížil tréninkové podmínky v klubu, na ledě i na suchu, nechal vás nahlédnout do finských žákovských soutěží, ukázal vám, jak se ve Finsku žije a studuje, a co všechno musel zvládnout, aby se udržel mezi nejlepšími.

Během svého působení na severu Evropy i s přibývajícím věkem Pepa „vytunil“ i svoji stravu, která je také pod kontrolou trenérů. Jak i díky ní nabírá svalovou hmotu, co vyřadil ze svého jídelníčku?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz